Zyar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zyar szerepjáték

FőoldalKezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő

Go down 
+12
Draco
Mesélő
Szikladal Caragan
Drake Reynolds
Ialae A. Ssyn
Jonash Toyro
Alarca Ango
Christina Cole
Heikigou Kouriryuu
Variam Ethas di Arminel
Dreamfire
Javier Godric
16 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Lydia Ellister

Lydia Ellister

Hozzászólások száma : 49

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 14 2011, 11:56

Bocsi, hogy kihaltam Very Happy Ma írok mindenkinek Smile
Sajnos nem vagyok még Mo-n. A kiengedtek csupán annyit jelent, hogy nem a kórházban ülök, hanem itthon németben. Jövő pénteken kerülök haza. Nem akarsz 26án kedden ZPbe jönni ingyér? Mindig belógunk korán és akkor nem kell fizetni. meg engem amúgyse engednének be, mert nem vagyok 18 Very Happy Eddig már hárman vagyunk, Lucsi, meg a legjobb barátnőm Luca Smile Úgyis be akartam őket mutatni neked szóval gyere Very Happy Meg persze majd szülinapomra is Razz Meg Javier, te is gyere szülinapomra. Valszeg csak kocsmázás lesz, semmi egyéb, hacsak nem szervez nekem valaki Very Happy Very Happy De nem kell, nekem a kocsmázás vagy kiülés a Feneketlen tóhoz tökéletes.
És majd szívesen játszom Geven kariddal is Razz
Vissza az elejére Go down
Ialae A. Ssyn

Ialae A. Ssyn

Hozzászólások száma : 143

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 14 2011, 15:12

Pedig nem drága a Zöld kártya. ^^ (én már négyet elhagytam)
Lydia Ellister

Lydia Ellister

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 14 2011, 18:49

Nem fogok 3 hétért (se) zöld kártyát csináltatni Smile
Javier Godric
Admin
Javier Godric

Hozzászólások száma : 279

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 14 2011, 19:55

mikor lesz sznapod? Very Happy (dátumokkal nemv agyok kibélkülve ^^') mertha lesz pénzem, akkor örömmel elmegyek Very Happy

amúgy bocsi mindenkitől hogy mostanság nem írok,s vasárnapig még nem is nagyon tudok. délelőtt meló, délután alvás, estétől kérdőjelig utcazenefesztivál, szal iszonyat KO vagyok XDD
http://zyar.atw.hu
Variam Ethas di Arminel

Variam Ethas di Arminel

Hozzászólások száma : 280

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 14 2011, 22:52

Meg tudlak érteni Jav Very Happy

Lydia, akkor 26-án ZP Very Happy

Én... én... ma meghaltam. Szó szerint. Najó nem. De akkor is. Többet futottam mint életemben valaha. Alapból mindenhova kocogni kell, ha szétfutottad az agyad, ha nem... Szarul is lettem a vércukrom miatt, de annyi baj legyen, nincs semmi komoly gond, csak az edzés uccsó egy óráját a padon ültem a fejemet fogva. De mindegy is. Ennél durvább is lesz még...
http://www.zyar.atw.hu
Lydia Ellister

Lydia Ellister

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimePént. Júl. 15 2011, 09:58

Szerelmes vagyok!!!!! *.* A Corvette C6-ba. Nem is csak egybe! *.* Úristen!!! Nekem kell!!!! (meg hozzá egy benzinkút is....)

Variam, így van Very Happy Végre találkozunk xD Utoljára asszem télen találkoztunk Very Happy
Variam Ethas di Arminel

Variam Ethas di Arminel

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimePént. Júl. 15 2011, 12:57

Nekem csak egy Opel Astrám van jogsi nélkül egyelőre Very Happy Tehát nem vezethetem... meg csak akkor kapom meg ha átmegyek a pótvizsgán Very Happy

Igen utoljára decemberben találkoztunk Very Happy Én vigyáztam rád, mikor nem voltál jól Very Happy
Ialae A. Ssyn

Ialae A. Ssyn

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimePént. Júl. 15 2011, 13:41

*magába fordul*
Variam Ethas di Arminel

Variam Ethas di Arminel

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimePént. Júl. 15 2011, 23:02

"Olyanom... nem... " XD
Izé Ialae! Kijössz Wolves rendezvényre, ma szombaton? 15:00-kor népligetben?
Ialae A. Ssyn

Ialae A. Ssyn

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeVas. Júl. 17 2011, 18:17

nem.
Variam Ethas di Arminel

Variam Ethas di Arminel

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeVas. Júl. 17 2011, 19:40

És ezt így vasárnap Very Happy Grat Very Happy
Ialae A. Ssyn

Ialae A. Ssyn

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeVas. Júl. 17 2011, 20:15

sajnálom, hogy nem itthon rohadtam egész hétvégén, hanem igyekeztem valami értelmes dolgot csinálni, és aktívan eltölteni a heti két szabadnapomat. (:
Variam Ethas di Arminel

Variam Ethas di Arminel

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeVas. Júl. 17 2011, 20:40

Én nem emlékszem, hogy köcsög módon írtam volna Very Happy Humorkodtam csak Very Happy De ha te így vetted le (válaszodból ez tűnik ki) akkor te tudod...
Bocsi de mostanában mindenen felkapom a vizet... nem bántásból írom, de rohadt depis vagyok, fene se tudja miért. Gondolom nem kell bemutatnom, hogy milyen.
Kaitilas Fedelmid

Hozzászólások száma : 10

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeKedd Júl. 19 2011, 09:32

Ialae A. Ssyn

Ialae A. Ssyn

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeKedd Júl. 19 2011, 15:00

Spoiler:
Alarca Ango

Alarca Ango

Hozzászólások száma : 62

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeKedd Júl. 19 2011, 19:45

Na milyen fajta mert én is motorozok meg érdekel is.
Ialae A. Ssyn

Ialae A. Ssyn

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeKedd Júl. 19 2011, 20:01

Kawasaki Ninja. (:
Alarca Ango

Alarca Ango

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeSzer. Júl. 20 2011, 09:09

Fuhh az egy szép kis motor Very Happy Grat hozzá. Amúgy milyen színben van? (Nekem meg egy Honda CBR600RR van. A 2007-es modellek közül vörös színben.)
Ialae A. Ssyn

Ialae A. Ssyn

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeSzer. Júl. 20 2011, 13:59

Széép Very Happy A hondákat is szeretem Very Happy Amúgy az enyém szép neonzöld, tudod, a tipikus Kawasaki, és kék a felirat. (: De majd át akarom fújni rózsaszínre. Razz
Alarca Ango

Alarca Ango

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeSzer. Júl. 20 2011, 16:54

Nem nézhet ki rosszul még ha tipikus a színe akkor sem Very Happy De rózsaszínbe még nem láttam sose Very Happy Amúgy az enyém kék volt csak nekem átfestették vörösre Razz
Ialae A. Ssyn

Ialae A. Ssyn

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 21 2011, 17:07

Neem, nagyon széép *-* Szeretem a Kawasaki-zöldet. <3 És én át nem festetem senkivel, majd én lefújom apuval : D Amúgy rózsaszín... hát én sem láttam még, de legalább tudni fogják az emberek, kivel van dolguk. (;

őőjaz. vagyis ilyen, csak már kicsit sáros Very Happy
http://www.kawasaki.hu/ZX-6R
Alarca Ango

Alarca Ango

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 21 2011, 18:07

Nekem is tetszenek az olyan zöldek. Very Happy Én eredetileg ezüstöt akartam csak valahogy a vörös jobban megfogott Very Happy De nem nézhet majd ki rosszul ha le lesz fújva. Meg legalább egyedi lesz Razz

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/64/2006HondaCBR600RR-001.jpg
Az enyém meg így néz ki Razz
Variam Ethas di Arminel

Variam Ethas di Arminel

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeCsüt. Júl. 28 2011, 21:06

Motorok... Hát nem is tudom. Én kocsis vagyok inkább. Very Happy De azért gratula így megkésve is Very Happy

Na emberek vasárnap aktív leszek addig melózok :S De napi 5kt kapok, tehát azért ez így most jól is jön...
Javier Godric
Admin
Javier Godric

Hozzászólások száma : 279

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimePént. Júl. 29 2011, 22:45

Motor powah, de kocsi is XD csak nem mindegy milyen, hehe Very Happy

Amúgy na, még pár napig nem garantálom hogy túl aktívan lennék, koliintézés, szociális poapírok, öszötndíjaknak utánajárás és az stb XD aztán majd eldől hogy leszek, de azért irogatok Very Happy
http://zyar.atw.hu
Variam Ethas di Arminel

Variam Ethas di Arminel

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitimeHétf. Aug. 08 2011, 21:50

A lényeg Javier, hogy elintézd ami kell az egyetemhez. Addig tartjuk a frontot Very Happy

Viszont!

Szeretettel üdvözlöm Sziklatövi Nefellumot és Keshuan Aaterne-t itt, Zyaron. Kívánok nektek jó játékot, kalandozásokban bővelkedő hosszú-hosszú időt, és köszönöm, hogy gyarapítjátok Zyar világát.
Végül, de nem utolsó sorban köszöntöm Lior D'aquillon-t, Misanar új tartományurát. Eredményes vezetést kívánok neked Lior, és szintén köszönöm, hogy Zyar világához hozzájárultál tagságoddal.
Ajánlott tartalom

Csevegő - Page 8 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő   Csevegő - Page 8 I_icon_minitime

Csevegő
Vissza az elejére 
8 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Zyar :: Általános :: Közösség-
Ugrás: